De medewerkers van de Koninklijk Verzamelingen doen er alles aan om de website koninklijkeverzamelingen.nl actueel te houden en te voorzien van juiste informatie.

Privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van de bezoekers van deze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die bezoekers verschaffen altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De door u als bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan uw verzoeken. Persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Auteursrecht

Persoonlijk, niet-commercieel, gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Wanneer u de inhoud voor andere doeleinden wenst te gebruiken, dan vragen wij u contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto’s en illustraties

In de collecties online van de Koninklijke Verzamelingen kunt u werken bekijken, ervan genieten en ze onderzoeken. De afbeeldingen in de beeldbank kunnen worden gedownload voor persoonlijk gebruik. Aan gebruik van afbeeldingen voor andere doeleinden dan persoonlijk gebruik, kunt u contact opnemen via dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt u bij publicatie de herkomst: Koninklijke Verzamelingen, Den Haag en - indien van toepassing - de naam van de fotograaf. Het wordt op prijs gesteld dat publicaties waarin een afbeelding uit de Koninklijke Verzamelingen werd opgenomen, beschikbaar worden gesteld voor de bibliotheek van de Koninklijke Verzamelingen, Postbus 30412, 2500 GK Den Haag.

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

Fouten of onvolledige informatie

Ziet u een fout op koninklijkeverzamelingen.nl, dan kunt u ons dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij stellen uw reactie zeer op prijs en doen ons best de site hiermee te verbeteren.

Responsible Disclosure

Er wordt veel belang aan de beveiliging van de systemen gehecht. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat er een zwakke plek in de systemen te vinden is. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen signaleert, dan vernemen wij dit graag van u, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen.