Design

Identiteit: Koos Breen
Logo: Koos Breen i.s.m. Bold Monday
Fonts: Trio Grotesk en Greta Display
Technische realisatie en hosting: Vitec Memorix

 

Teksten

Koninklijke Verzamelingen

 

Fotografie objecten

Tenzij anders vermeld Ben Grishaaver, copyright Koninklijke Verzamelingen, Den Haag. Als u denkt dat een bepaalde vermelding van copyright onjuist of onvolledig is, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een deel van de afbeeldingen op deze website is niet vrij van auteursrechten. Deze worden beheerd door Stichting Pictoright. Voor informatie over aangesloten kunstenaars kan contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Responsive

Deze website is responsive opgezet: hij werkt op alle beeldresoluties, of het nu een desktopcomputer is, een laptop, een tablet, of een smartphone. De website is ontwikkeld in HTML5 voor IE9, Chrome, Safari en Firefox. Voor IE8 en Android browser worden afgeleide versies gepresenteerd. Voor optimaal gebruik van deze website adviseren wij om de laatste versie van uw browser te installeren.

Voor reacties of vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.