In de collecties online van de Koninklijke Verzamelingen kunt u werken bekijken, ervan genieten en ze onderzoeken. De afbeeldingen in de beeldbank kunnen worden gedownload voor persoonlijk gebruik.

 
prntscrn download
 

De Koninklijke Verzamelingen volgen de richtlijnen van de RIVM in verband met het coronavirus. In aansluiting hierop zijn wij beperkt in de gelegenheid aanvragen in behandeling te nemen.

 

Afbeelding nog niet online?

In specifieke gevallen is het mogelijk om afbeeldingen van voorwerpen die nog niet in deze website zijn opgenomen te bestellen. Uw beeldaanvraag kunt u indienen via dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten voor eventueel nieuwe opnamen worden doorberekend. Aan gebruik van afbeeldingen voor andere doeleinden dan persoonlijk gebruik zijn kosten verbonden. Hiervoor kunt u contact opnemen via hetzelfde e-mailadres.

De website wordt voortdurend geactualiseerd, waarbij ook informatie en afbeeldingen aan de collecties online worden toegevoegd.

Credit Line

Vermeldt u bij publicatie de herkomst: Koninklijke Verzamelingen, Den Haag en - indien van toepassing - de naam van de fotograaf. Het wordt op prijs gesteld dat publicaties waarin een afbeelding uit de Koninklijke Verzamelingen werd opgenomen, beschikbaar worden gesteld voor de bibliotheek van de Koninklijke Verzamelingen, Postbus 30412, 2500 GK Den Haag.