Paleis Noordeinde en de aangrenzende Koninklijke Stallen openen deze zomer weer hun deuren voor publiek. Dit jaar openen beide locaties hun deuren op vier achtereenvolgende zaterdagen vanaf 23 juli. In Paleis Noordeinde is het zogeheten Corps de Logis te bezichtigen, waaronder de Grote Balzaal en de Balkonkamer. In de Koninklijke Stallen zijn onder andere de Gouden Koets, de Glazen Koets en de Koninklijke bus te bezichtigen. Toegangskaarten zijn vanaf 14 juni 10.00 uur op deze pagina te koop.

In paleis noordeinde info
In koninklijke stallen info
 

Uitverkocht

Alle kaarten voor een bezoek aan Paleis Noordeinde en voor de Koninklijke Stallen zijn uitverkocht.

Koninklijk Paleis Amsterdam, het officiƫle ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander, is geopend voor bezoek. Kom naar het Paleis en laat u inspireren door indrukwekkende zalen en salons. Treed in de voetsporen van koninklijke gasten.

Belangrijk om te weten voorafgaand aan uw bezoek:
Let op!

-Legitimatie is verplicht. Iedere bezoeker zal gevraagd worden deze te tonen (vanaf 14 jaar).
-Tickets zijn alleen geldig indien ze gepersonaliseerd zijn. Dit betekent dat achternaam, voornamen (voluit) en geboortedatum ingevuld moeten worden zoals terug te vinden is op uw ID (geldt voor iedere bezoeker, ook voor bezoekers onder de 18 jaar). Let op! Na het invullen kunnen deze gegevens niet meer gewijzigd worden.
-Toegang wordt uitsluitend verleend als de gegevens in uw legitimatiebewijs en op uw gepersonaliseerde ticket overeenkomen. Het is dus heel belangrijk dat u deze gegevens zorgvuldig invult. Dit geldt voor alle tickets die u koopt.
Bezoekers tot 18 jaar hebben gratis toegang maar moeten wel een toegangsbewijs op naam reserveren.
-U heeft een vaste starttijd, deze heeft u zelf gekozen. Buiten deze tijd kunt u niet naar binnen. De starttijd vindt u terug rechtsonder boven de barcode op uw e-ticket.
-Heeft u een combiticket, dan start uw bezoek altijd op Paleis Noordeinde. Daarna kunt u op dezelfde dag zonder starttijd een bezoek brengen aan de stallen.
-Het meenemen van (rug)tassen en objecten die groter zijn dan A4-formaat is niet toegestaan (met uitzondering van hulpmiddelen). De organisatie faciliteert geen garderobe.
-Tassencontrole kan onderdeel zijn van de toegangscontrole. U bent verplicht hieraan mee te werken.bezoek ook KPA

Wilt u nog een Koninklijke belevenis? Kom dan ook naar Amsterdam. Midden in de stad staat Koninklijk Paleis Amsterdam, het officiƫle ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Dit historische gebouw is decor van staatsbezoeken en andere koninklijke ontvangsten. Daarnaast is het zoveel mogelijk open voor bezoekers. Het is een levendig gebouw waar u in de imposante zalen en salons in de voetsporen treedt van koninklijke gasten. Bezoek tot 4 september de tentoonstelling Moraalmeesters. Wijze lessen van het Stadspaleis